Bartolini Air

Onze Vliegschool

 

Over Bartolini-Air

Bartolini Air is een van de grootste luchtvaartopleiders in Polen en heeft ruim 8 jaar ervaring in het trainen van professionele piloten.

Bartolini Air is een volledig EASA gecertificeerde Approved Training Organisation (ATO). Alle instructie wordt gegeven in het Engels en de theorie- plus praktijklessen worden volgens de hoogste industrie normen verzorgd in onze nieuwe trainingsfaciliteiten.

We hebben een moderne vloot vliegtuigen waaronder de Tecnam P2002, P2006T, Cessna 172 en twee Piper PA34's. De FNTP II simulator  die gebruikt wordt voor de IR training is een Redbird FMX die dezelfde cockpit heeft als de Tecnam P2006T.

Bartolini Air heeft in 2015 12.000 uren gevlogen met de beschikbare trainingsvloot.

Alle toestellen worden onderhouden door onze eigen CAMO onderhoudsdienst waardoor de vliegtuigen optimaal voor lesvluchten ingezet kunnen worden.

We zijn een officiele trainingspartner van Bristol Groundschool, wat ons in de gelegenheid stelt hoogwaardige ATPL distance learning opleidingen aan te bieden.

De theorie- en praktijklessen vinden plaats op luchthaven Lodz Lublinek, een gecontroleerde luchthaven zodat u vanaf het begin ervaring opdoet met professionele radio- en flightplanning procedures. Wij werken met Engels sprekende instructeurs, en ook alle theorie content , inclusief examens, zijn in het Engels.