PPL

PPL Cursus: vanaf €7750,-

 

PPL vanaf €9000,-*

Heeft u een passie voor de luchtvaart en wilt u graag voor uw plezier leren vliegen? Met een Private Pilot License (PPL) mag u in heel Europa vliegen met niet betalende passagiers. De PPL opleiding is een cursus waarbij u zonder over voorgaande vliegervaring te beschikken wordt opgeleid tot piloot. Tijdens de theorielessen bestudeert u onder andere meteorologie, aerodynamica en navigatie en in de praktijklessen wordt u opgeleid om uiteindelijk geheel zelfstandig vluchten te plannen en uit te voeren.

De opleiding duurt in totaal ongeveer 3 maanden waarvan u de eerste 2 weken in Polen klassikaal theorielessen volgt.  Aansluitend start u dan aan de praktijktraining.

Na het behalen van uw PPL kunt u  doorstromen naar ons 0 – fATPL programma

De cursus bestaat uit:

- 2 weken theorie training

- 47  vlieguren in een Tecnam P2002

- inclusief huur vliegtuig voor vliegtest en test fees

- inclusief instructie, brandstof en landingsgelden 

De prijs van €7750 is zonder BTW van 23%. De BTW hoeft niet in rekening gebracht te worden als de PPL onderdeel is van training die tot doel heeft het behalen van een commerciële licentie (CPL), aangezien professionele training in Polen ontheven is van BTW.
 

Heeft u interesse in bovenstaand programma bel dan voor een afspraak met:  +31617468150 of stuur een email naar: bblom@bartolini-air.com