Opleidingen

Bartolini-Air is een EASA gecertificeerde  Approved Training Organisation (ATO). De lesmethoden die wij hanteren zijn goedgekeurd en gecertificeerd door de  Europese luchtvaartautoriteiten EASA en de Nederlandse KIWA.

De Bartolini Air opleidingen zijn modulair opgebouwd. Dit betekent dat u de opleiding in modules volgt en zo praktijk en theorie afwisselt. U begint met een PPL, daarna start u met uw ATPL theorie. Als u deze behaald heeft dan begint u aan de vliegtraining voor uw commerciele licentie.

U betaalt bij ons ook per module. Bij aanvang van de opleiding betaalt u slechts voor uw PPL training, pas nadat u deze heeft afgerond betaalt u voor de volgende module Op deze manier blijft u ongebonden en is het aan ons om u tevreden te houden met kwalitatief hoogstaande training en de beste service.

De licentie wordt in Nederland uitgegeven door Kiwa, waardoor u dus een opleiding volgt in Polen maar uiteindelijk een Nederlandse kwalifikatie behaald.

Heeft u interesse in een van onze opleidingen bel dan voor een afspraak met   +31 617468150 of stuur een email naar: bblom@bartolini-air.com